Wikia


Het Ottoïsme is een heidense religie. De gehele religie draait niet om Sophia. Daarom is deze religie een idioot geloof. Omdat je je vijanden moet kennen volgt hier toch nog een beschrijving.

orgineel Ottoïst Edit

Het Ottoïsme is een godsdienst bestaande uit 3 basisgoden :* Otto, de oppergod van al dat goed is,* Kaede, de godin van de liefde en vruchtbaarheid* Sgt pepper, de god/verloren ziel van het kwaad

In het Ottoïsme vereer je de leider Otto in het algemeen het vaakst, om hem gaat immers het geloof. Anders dan anderen godsdiensten hanteren wij een zogenoemde 4-hoeksaanbidding. Otto, Kaede, Sgt Pepper en jezelf.

Dit is ook de reden dat manisch-depressieve mensen nooit in Otto kunnen geloven.

De naam Otto komt van zijn ogen, in iedere afbeelding beschikbaar staat er OTTO geschreven ( oog TT oog). Overigens zijn er ook afbeeldingen met OHO. Dit zijn prenten gemaakt door Sgt pepper als propaganda tegen Otto.

Otto geloofd dat iedereen een 2e kans hoort te krijgen,en met iedereen bedoelt hij ook iedereen (m.u.v. Pedofielen, Necrofieen, Autisten en Otters).

Her volgen enkele verzen uit het heilige boek van het Ottoïsme, wikipedia.org :* Voor hen die sterven, eenmaal dood blijft dood.* Vrees niet, de Hel is een mythe, net zomin tandpasta bestaat of kneedbaar is.* Kaede, god van het vruchtbaarheid, blijft genot schenken aan hen, die wierrook branden ter ere van haar.* harder dan 80 kilometer per uur rijden is een zonde waarvoor zeemannen sterven.* 1=A. A≈⅞+⅛=E. E=MC². MC²=2. 1=2* gij die het kwaad tarten, zullen worden gestraft met werelddominerende zeemeerminnen.


Otto’s ergste vijand is Sgt pepper. Dit omdat zowel Sgt pepper als Otto verliefd zijn op Kaede. Het probleem is echter dat Sgt pepper al getrouwd is met Nongy, een (Japans??) meisje.Otto is vrijgezel, maar maakt geen schijn van kans bij Kaede, omdat zij verliefd is op Sgt pepper. Echter als Kaede ontmaagd zou worden, zou er geen vruchtbaarheid zijn, en daarvoor heeft Otto Nongy gemaakt uit twee valse ribben. Over Kaede heerst een vloek die ervoor zorgt dat zij alleen verliefd kan zijn op Sgt pepper, en omdat Sgt pepper voor 2007 jaar is vervloekt met een vloek waardoor hij Nongy trouw blijft, is de wereld voorlopig nog veilig. Echter zodra de vloek wordt opgeheven (1-1-2008) zal de wereld ten onder gaan als wraak van Otto.Otto kan echter de vloek van Sgt pepper verlengen als hij 1.000.000 euro inzamelt (giro 6886 Den Haag).


Naast de primaire goden heeft het ottoisme ook secundaire goden. Dit zijn :* Tejha, de godin van verkrachting* Olivier, de god van welvaart* Jupiter, god van het oppervlak* Freddy Heineken, god van het alcohol* Dali Lama, god van vrede en heling* Allah, god van de schone werkruimte* Pacman, god van legaal entertainment* Ruud de Wild, god van de radio* Spike (di-rect), god van kutmuziek* John Lennon (the beatles), god van alles dat god verboden heeft.* school god van de onderwerled* internet god van cominucatieAl deze goden hebben een andere functie en hoeven pas worden aanboden als er een van hun kwaliteiten nodig is.


Ieder jaar heeft een ander dier om het jaar te symboliseren:Jaar 1: de geit, periode van aanslagen.Jaar 2: de eend, periode van eindeloze excusesJaar 3: de naaktslak, periode van armoede.Jaar 4: de olifant, periode van rijkdom door uitbuiting.

Om de 12 jaar is er een 5e dier actief, de haai. Deze dient als teken van dat er veel dingen zullen falen.


de maandenEdit

Iedere twee maanden hebben een aparte gnoe. Een gnoe is een teken van welzijn.

maand 1-7: de joint, periode van macht

maand 2-8: de wii, periode van extreme entertaiment

maand 3-9: de ps3, periode van verveling

maand 4-10: de terroristische aanslag, periode van leerzaamheid

maand 5-11: ijzer, de periode van scheikundige problemen (Fe 1H2 o12 J6)

maand 6-12: het huisdier, periode van moord en aanslagen

hervormd Ottoïst Edit

Anders dan het orginele ottoïsme, is het hervormde ottoïsme eerder satanistisch dan helder.Sgt pepper wordt hierin aanboden i.p.v. Otto door middel van een kaasschaaf en/of zak doritos. Comdooms zijn zwaar verboden in het hervormde ottoïsme, terwijl er in het orgineel ottoïsme een evrplichting geld, tenzij je een kind wilt. Een levensdoel in het hervormd ottoisme is het ontvangen van zoveel mogelijk SOA's (m.u.v. herpes).

andere verschillen zijn:* John Lennon is de god van het goede* alcohol is verboden en bij comsumptie zal de dood volgen* harddrugs zijn verplicht* iedere hervormde ottoïst moet een zakje met lood om zijn nek dragen.* paul mccartney is dood* een sterretje is heilig om op je arm te hebben getatoeeerd.

ottoïstische taal Edit

Iedere ottoïst moet ottoïstisch kunnen praten. Dit is Nederlands met franse vervoegingen en een overdreven Duitse uitspraak. Enkele woorden die helemaal verschillend zijn zijn:* Satan (Sgt pepper)* God (gut)* schaamluis (bushbewoners)een verder verschil is dat alle D's met T's worden vervangen en vise versa

enkele beroemde Ottoïsten Edit

Omdat het ottoïsme staat voor rijkdom, zijn vrijwel alle hollywoodsterren, west-coastrappers, nieuwslezers en Koreanen Ottoïst. Extremistische ottoïsten uit bekende kringen zijn :* YUI* Marco van Basten* Clint Eastwood* Xzibbit* Snoop Dog* Paris Hilton* Ji-Sung Park* alle PSV-fans